Frokostmøte

KI i kraftbransjen – Hvordan lykkes?

18. juni, 2024

08:00-10:30

Kantega, Bassengbakken 4, 7042 Trondheim

18. juni, 2024

08:00-10:30

Kantega, Bassengbakken 4, 7042 Trondheim

Kantega og RENERGY inviterer til inspirerende frokostseminar om bruk av kunstig intelligens i kraftbransjen! Aneo og NTE deler erfaringer og gir verdifulle tips for bruk av kunstig intelligens. NorwAI, NTNU, oppdaterer oss på KI og forskningsdrevet innovasjon.

Utvikling og bruk av kunstig intelligens går raskere enn noen gang. Flere store aktører i Trøndelag har vært tidlig ute med å etablere fagmiljøer i egen organisasjon. Hvilken rolle har kunstig intelligens i forvaltningen av fornybar energi i stadig mer komplekse energisystemer? Hvordan bygge kunnskapsmiljø? Hva kan vi lære fra de som har vært tidlig ute? Hva skjer på forskningsfronten?
  
Kantega og RENERGY inviterer til inspirerende frokostseminar om bruk av kunstig intelligens i kraftbransjen! Aneo og NTE deler erfaringer og gir verdifulle tips og triks for bruk av kunstig intelligens. NorwAI – Norwegian Research Center for AI Innovation, innleder om hva som skjer innen forskningsdrevet innovasjon!   

Frokost fra klokken 08:00, det faglige programmet starter 08:30.

Program:

08.00: Frokost, registrering og mingling

08.30: Velkommen og introduksjon

08.45: Erfaringer med bruk av KI, nyttige tips, v/Hilde Landsem, konserndirektør for energiforvaltning i Aneo, Terje Sakariassen, tjenesteutvikler og teknisk ansvarlig for KI, NTE, og Lornts Øystein Tønne, konseptutvikler og -ansvarlig for KI, NTE

09.45: KI og forskningsdrevet innovasjon, v/Jon Espen Ingvaldsen, førsteamanuensis, NTNU/NorwAI og sjefskonsulent, Kantega

10.10: Diskusjon/ samtale

Velkommen til inspirerende innlegg og gode diskusjoner!

Del: