Utsatt! Studietur til Raufoss: Automatisert produksjonsteknologi

Publisert 12/08/2020

Den opprinnelig planlagte turen til Raufoss utsettes på ubestemt tid grunnet Covid-19. Vi jobber med å komme frem til noe alternativt arrangement innenfor samme tema, men digitalt. Mer info kommer!

Er du interessert i å lære mer om andre klynger og innovasjonsmiljøer? Og samtidig knytte kontakter med andre bedrifter og potensielle samarbeidspartnere? Da må du melde deg på vår studietur til Raufoss, hvor du kan knytte nye kontakter og lære om Norges fremste miljøer innen automatisert produksjonsteknologi.

Raufoss-miljøet består blant annet av NCE Raufoss, det nasjonale kompetansesenteret for lettvekstmaterialer og automatisert produksjon, og katapulten MTNC (Manufacturing Technology Norwegian Catapult Centre). I tillegg består miljøet av et flertall bedrifter innenfor teknologi og industri.

I samarbeid med SINTEF arrangerer derfor NCE Aquatech Cluster, Renergy, Ocean Autonomy Cluster og MIDSEC en studietur for sine medlemmer. SINTEF vil sammen med resten av Raufoss-miljøet skreddersy et spennende program for oss, inkludert omvisning, bedriftsbesøk og nettverksbygging.

Dato: onsdag 04.11.20 – torsdag 05.11.20

Du kan lese mer om arrangementet og påmelding her: Studietur til Raufoss

Del: