Invitasjon til lansering av Norsk Bulgarsk Handelskammer

27. mai

15:00 CET

Microsoft Teams

Norwegian Bulgarian Business Group (NBBG) inviterer til åpningen av Norsk Bulgarsk Handelskammer, som vil være en tvillingorganisasjon til Norwegian Bulgarian Business Group etablert i 2005 (www.nbgg.eu).

Norsk Bulgarsk Handelskammer vil primært fokusere på å assistere norske bedrifter som ser muligheter til forretningssamarbeid med bulgarske bedrifter og institusjoner. I tillegg til å ha et av Europas laveste kostnadsnivå, har Bulgaria velutdannede og dyktige ingeniører og systemutviklere. Så alt fra «near-sourcing» av produksjon og systemutvikling, til samarbeid om avansert produktutvikling, er aktuelt. De ser i tillegg et potensiale i samarbeid med norske industriklynger.

Arrangementet arrangeres i samarbeid med Invest Bulgaria og med støtte fra den bulgarske ambassaden i Norge samt den kongelige norske ambassaden i Romania, Bulgaria og Moldova.

Hovedtemaene for arrangementet:

  • Vekst og utvikling i skyggen av COVID: makroøkonomiske utfordringer og muligheter for avanserte og fremvoksende økonomier
  • Nye potensielle samarbeidsområder mellom Norge og Bulgaria. Hvordan endrer virksomheter seg på grunn av Covid og vellykkede fremgangsmåter i tiden etter pandemien
  • Nye muligheter for bilaterale partnerskap under Norway Grants

Påmelding og mer informasjon:

Mer informasjon er finner du på denne siden.

Hovedsponsor for arrangementet er TELUS International.

Del: