TEst

Invitasjon til lansering av Norsk Bulgarsk Handelskammer

27. mai, 2021

TBA

TBA

27. mai, 2021

TBA

TBA

Mer informasjon kommer

Norwegian Bulgarian Business Group (NBBG) inviterer til åpningen av Norsk Bulgarsk Handelskammer, som vil være en tvillingorganisasjon til Norwegian Bulgarian Business Group etablert i 2005 (www.nbgg.eu).

Norsk Bulgarsk Handelskammer vil primært fokusere på å assistere norske bedrifter som ser muligheter til forretningssamarbeid med bulgarske bedrifter og institusjoner. I tillegg til å ha et av Europas laveste kostnadsnivå, har Bulgaria velutdannede og dyktige ingeniører og systemutviklere. Så alt fra «near-sourcing» av produksjon og systemutvikling, til samarbeid om avansert produktutvikling, er aktuelt. De ser i tillegg et potensiale i samarbeid med norske industriklynger.

Arrangementet arrangeres i samarbeid med Invest Bulgaria og med støtte fra den bulgarske ambassaden i Norge samt den kongelige norske ambassaden i Romania, Bulgaria og Moldova.

Hovedtemaene for arrangementet:

  • Vekst og utvikling i skyggen av COVID: makroøkonomiske utfordringer og muligheter for avanserte og fremvoksende økonomier
  • Nye potensielle samarbeidsområder mellom Norge og Bulgaria. Hvordan endrer virksomheter seg på grunn av Covid og vellykkede fremgangsmåter i tiden etter pandemien
  • Nye muligheter for bilaterale partnerskap under Norway Grants

Påmelding og mer informasjon:

Mer informasjon er finner du på denne siden.

Hovedsponsor for arrangementet er TELUS International.

Del: